Arkassporlu Hoag'dan Milli Takıma Ret Cevabı

Mustafa KÖRRÜLÜ / İZMİR, Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Glenn Hoag ile yaptığı görüşmenin olumsuz sonuçlandığını ifade ederken şunları

Mustafa KÖRRÜLÜ / İZMİR, Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Glenn Hoag ile yaptığı görüşmenin olumsuz sonuçlandığını ifade ederken şunları söyledi:
"Bizim böyle bir düşüncemiz vardı ancak kendisi sadece tek kulüp çatısı altında çalışmak istediğini söyledi. İki görevi bir arada yapamayacağını, Kanada Milli Takımı'nı da sadece Arkasspor'a yoğunlaşmak için bıraktığını dile getirdi."
Arkasspor'da 7'nci sezonunu geçiren Glenn Hoag, bu sezon başında 10 yıl görev aldığı Kanada Milli Takımı'na veda etmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz