Armada Yenilenen Yüzüyle Hizmete Açıldı

2 projesi dün faaliyete açılarak 50 binin üzerinde Ankaralıya hizmet verdi. 250 mağazanın bulunduğu alışveriş...

2 projesi dün faaliyete açılarak 50 binin üzerinde Ankaralıya hizmet verdi. 250 mağazanın bulunduğu alışveriş merkezinde bin 500 kişilik istihdam sağlanırken, Ankara ekonomisine büyük canlılık kazandırması bekleniyor.

10 yıl önce konumlandırıldığı Söğütözü bölgesinin ilk alışveriş ve iş merkezi olma özelliğini taşıyan Armada, büyüyen ve yenilenen çehresi ile hizmete açıldı. Yenilenen Armada, dünyaca ünlü birçok önemli markayı da bünyesine ekleyerek 250’yi aşan marka sayısı, yeni inşa edilen binası, iki binayı birbirine bağlayan köprü ve hemen altında konumlandırılan yaşam sokağı Ankaralılara kapısını açtı.

Reklam
Reklam

İSTİHDAMA BÜYÜK DESTEK

Armada-2’nin hizmet açılışında konuşan Ankaralı İşadamı ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, “Ortaklık kültürünün bir meyvesi olan alışveriş merkezimizi Ankara’ya kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Ankara’yı seven Ankara ekonomisini kalkındırmayı hedefleyen arkadaşlarımızla bu projeyi Ankaralıların beğenisine sunduk. Ziyaretçilerimizin ilk tepkisi oldukça olumlu. Bu pozitif tepkiler bizleri motive ediyor ve yeni projeler için bizlere cesaret veriyor. Ankara’ya 1500 kişilik bir istihdam kapısı daha açtık. Armada-2’nin Ankaramıza, Ankara ticaretine ve Ankaralılara hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: