Armutlu balıkçı barınağı hizmete hazır

Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Armutlu Balıkçı Barınağı'nın sezon başında hizmete açılacağını söyledi.

Yalova turizminde önemli bir değere sahip olan Armutlu için “konumu, doğası, denizi ve kaplıcalarıyla adeta bulunmaz bir cevher’dir” diyen Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, ilçenin gerektiği yeri edinmesi için dur durak bilmeden çalıştıklarını ifade etti.

Yapılan yatırımların en önemlilerinden biri de eksikliği büyük oranda hissedilen balıkçı barınağının olduğunu söyleyen Başkan Mehmet Birkan, Armutlu balıkçı barınağının yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini ve bitme aşamasına geldiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Yaz sezonunu başında tamamlanıp hizmete girecek olan balıkçı barınağının ortalama uzunluğu 300 metre olup kıyıdan denize doğru açılan kısmının da 150 metre olduğunu söyleyen Başkan Birkan, “Armutlu Balıkçı Barınağının tamamlanması halinde ilçemiz de bulunan ve balıkçılık mesleği ile uğraşan halkımız, dışarıdan gelecek olan tekne sahipleri, tekneleriyle gezi ve turizm amaçlı gelecek olan misafirlerimiz için büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Şimdiden tüm balıkçılarımıza ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz