Armutlu Belediyesi yeni otobüs aldı

Armutlu Belediyesi araç filosunu genişletiyor.

Kendi özkaynaklarıyla 41 yolcu kapasiteli otobüs satın alan Armutlu Belediyesi araç filosunu genişletiyor. Armutlu Belediyesi garajında yeni alınan otobüsü inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Birkan, kaliteli hizmetin ancak kaliteli ekip ve ekipmanlarla sağlanabileceğini vurguladı.

Yeni alınan otobüsü ilçede sosyal içerikli olarak kullanacaklarını belirten Birkan, "Daha kaliteli hizmet verebilmek için belediyemizin kaynaklarıyla 170 Bin TL'ye Devlet Malzeme Ofisi'nden satın alarak Armutlu'muza kazandırdığımız 41 yolcu kapasiteli otobüsümüz, kar amacı güdülmeden ilçemiz halkının ve spor kulübümüzün hizmetini görecek, ilçemize farklı bir yenilik katacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz