Armutlu Belediyespor sezonu açtı

2013-2014 sezonunda Yalova’yı Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Armutlu Belediyespor sezon açılışını yaptı

Siyah Beyazlı ekip Ramazan Bayramı’na kadar hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. Ekip 2. Etap çalışmalarını da kendi tesislerinde sürdürerek 2 hazırlık karşılaşması oynayacak.

2013-2014 sezonunda Yalovaspor ile birlikte Bölgesel Amatör Liginde ilimizi temsil edecek olan Armutlu Belediyespor’da yeni sezonun hazırlık çalışmalarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Ramazan Bayramına kadar 1. etap çalışmalarına kendi tesislerinde devam edecek olan Siyah-Beyazlılar 3 günlük Ramazan Bayramı izninden sonra yeniden toplanarak 10 gün sürecek olan 2. etap çalışmalarına başlayacak. Yeni sezonda şampiyonluk parolasıyla mücadele edecek Yalova temsilcisi ligin başlama tarihiyle paralel olarak 25 Ağustos ve 5 Eylül 2013 tarihleri arasında Nevşehir Avanos’ta 10 gün sürecek olan 3. etap hazırlıklarına devam edecek ve Nevşehir’de 4 hazırlık maçı oynayacak.

Reklam
Reklam

“İyi kadro kurduk”

Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda transferleri gerçekleştirdiklerini belirten Armutlu Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Öztürk, “2013-2014 sezonu 1 etap çalışmalarımıza start verdik. Kendi tesislerimizde sürdürdüğümüz çalışmalar 11 Ağustos’ta sona erecek ve Ramazan Bayramından sonra yine kendi tesislerimizde 10 gün sürecek olan 2. etap çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2. etap kampımızda 2 hazırlık maçı oynayacağız ve bununla ilgili takımlarla görüşmelerimiz devam ediyor. 22 kişiyle start verdiğimiz kadromuzda 18 futbolcuyla anlaşma sağladık ve kulüp menajerimiz Hüseyin Sungur, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. 2 stoper ve 1 ön libero transferi daha yapacağız. Ayrıca yarın saat 17:00’da kendi tesislerimizde futbolcu seçmeleri yapacağız. Kadromuzda bulunan 4-5 futbolcu da bu seçmelerde denenecek. Marmara Bölgesini kapsayan seçmelere çok sayıda futbolcunun gelmesini bekliyoruz. 3 etaptan oluşan hazırlık kampıyla yeni sezona tam kapasiteyle başlamak istiyoruz. İlk 2 etabını kendi tesislerimizde sürdüreceğimiz yeni sezon hazırlıklarının 3. etap kampına Nevşehir Avanos’ta devam edeceğiz. Bu kampımızı 25 Ağustos ve 5 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirmeyi düşünüyoruz ancak ligin başlama tarihinin netleşmesinin ardından 3. etap kampının tarihi kesinlik kazanacak. 3. etap kampımızda ise 4 hazırlık maçı yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz