Arnavutluk Cumhurbaşkanı’nın 'işkembe çorbası' molası

Katar’da düzenlenen Medeniyetler İttifakı Doha forumu’na katılan Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi, ülkesine gitmek üzere geldiği...

Katar’da düzenlenen Medeniyetler İttifakı Doha forumu’na katılan Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi, ülkesine gitmek üzere geldiği İstanbul’da ‘işkembe çorbası’ molası verdi. Atatürk Havalimanı’ndan transit geçiş için uçak saatini bekleyen Topi, heyeti ile birlikte Bakırköy’deki bir işkembeciye giderek çorba içti.
Katar dönüşü İstanbul aktarmalı ülkesine gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na gelen Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi, soluğu işkembecide aldı. Sakatata düşkünlüğü ile bilinen Topi, havalimanında saat 09:05’te kalacak olan uçağı beklemek yerine Bakırköy’deki bir çorbacıya giderek burada sabah kahvaltısı yaptı. Heyeti ile birlikte İncirli Caddesi üzerinde bulunan Sarıhan işkembecisine gelen Topi, yaklaşık bir saat içeride kaldı. Topi’nin çorbacıda; kokoreç, ciğer, kuzu kellesi, ve damardan işkembe çorbası yediği belirtildi.
Lokantanın sahibi Adnan Sarıhan, ciğer ve işkemebeyi çok seven Arnavut Cumhurbaşkanı’nın daha önceki Türkiye ziyaretlerinde de çorba içmeye geldiğini söyledi. Konuk Cumhurbaşkanı Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağı ile saat 09:05’te ülkesine gitti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz