ARO Ve OTMD'den Vali Altıparmak'a Ziyaret

Antalya Rehberler Odası (ARO) ve Otel Teknik Müdürleri ve Yöneticileri Federasyonu (OTMD) yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya Valisi Ahmet

Antalya Rehberler Odası (ARO) ve Otel Teknik Müdürleri ve Yöneticileri Federasyonu (OTMD) yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti.

ARO Başkanı Hasan Uysal ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde 22 Haziran'da yasalaşan Turist Rehberliği Meslek Kanunu ve meslekle ilgili konular ele alındı.

Vali Altıparmak'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Uysal, yasanın değerlendirileceği, ilgili kurumlar ve acentelerin de yer alacağı geniş katılımlı bir toplantı düzenlenmesi konusundaki talepler dile getirildi.

Reklam
Reklam

-OTMD'nin ziyareti-

Otel Teknik Müdürleri ve Yöneticileri Federasyonu (OTMD) Başkanı Şaban Aydoğmuş da ziyarette federasyonları ve yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Altıparmak'a bilgi verdi. Altıparmak, ziyarette yaptığı konuşmada, Güvenlik Denetleme Komisyonu'nun yaptığı hizmetlerden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Altıparmak, denetlemeler sonucunda ortaya çıkan eksikliklerin giderilmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Ziyarette federasyon yöneticileri, Vali Altıparmak'a, bitkisel ve madeni atık yağlara yönelik hazırlanan Yaşam Elinde Projesi hakkında da bilgi vererek destek istedi.

Başkan Aydoğmuş, ziyarette Vali Altıparmak'a Turan Kolak'ın otel teknolojisi kitabını hediye etti.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: