Aroma Bayanlar Voleybol 3. Lig

Aroma Bayanlar Voleybol 3. Lig takımlarından Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, fire vermeye devam ediyor. Geçen...

Aroma Bayanlar Voleybol 3. Lig takımlarından Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, fire vermeye devam ediyor. Geçen hafta Gamze Korkmaz ile vedalaşan Seramiksan, şimdi de genç oyuncu Merve Kaya ile de yollarını ayırdı.

Seramiksan Bayan Voleybol Takımı 2 haftada 2 fire verdi. Yeni kurulan ekipte 2 oyuncunun takımdan ayrılmasından sonra transfer arayışlarına giren Seramiksan yönetimi, transfer sezonun açık olmasından da yararlanarak kadrosuna 3 yeni isim katmaya hazırlanıyor.

Genç voleybolcu Merve Kaya ise, eğitim hayatının sekteye uğramaması için takımdan ayrıldığını belirterek, “Çok büyük umutlarla geldiğim bir camiayı bırakmak, takım arkadaşlarımdan ayrılmak oldukça zor oldu. Eğitim hayatımın sekteye uğramaması adına aldığım bir karardı. Takımdan kendi isteğimle ayrıldım. Okuluma devam etmek adına aldığım bu karardan umarım pişmanlık duymam. Seramiksan takımına lig maratonunda ve önümüzdeki sezonlarda başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Geçen hafta takımla ilişkisini kesen Gamze Korkmaz’ın ise, Aroma Bayanlar 2. Lig takımlarından Balıkesir Belediyespor ile anlaştığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: