Aroma Erkekler Voleybol 2. Ligi

Aroma Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor, Fenerbahçeli genç milli orta oyuncu Faruk...

Aroma Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor, Fenerbahçeli genç milli orta oyuncu Faruk ile smaçör Ediz’i 1 yıllığına kiraladı.

İmza töreninde transferler hakkında bir açıklama yapan İnegöl Belediyespor Genel Sekreteri Ahmet Bayhan, “Her iki sporcuda geçtiğimiz sezon şampiyon olan Fenerbahçe genç takımının istikrarlı ve gelecek vaat eden oyuncuları. Her iki sporcumuz da 93 doğumlu yani daha önce transfer ettiğimiz bazı oyuncular ile aynı jenerasyon. Milli takımlarda birlikte oynamış ve birbirlerini tanıyan sporcular. Bu bizim için inşallah bir avantaj olacaktır. Transferde yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Sporcu ücretlerinin bu yıl arttığına dikkat çeken Bayhan, “Bu yıl sporcu transferlerinde fiyatlar çok yükseklerden gidiyor. Beşiktaş’ın ligden çekilmesi Yenişehir’in 1. Lige davet edilmesi piyasada farklı beklentilere sebep oldu. Bizde nispeten daha genç ve az maliyetli oyunculara yönelmek durumunda kalıyoruz. Şu an için iyi bir durumda olduğumuzu söyleyebiliriz. Birçok kulüp ile temas halindeyiz. Birinci kulüplerinin kadrolarının şekillenmesini bekliyoruz. Oralardan da sporcularla ilgileniyoruz. 3-4 sporcu daha alıp transferi kapatacağız” diye konuştu.

İmza töreninde bir hayli heyecanlı oldukları gözlene Ediz Kaan ve Faruk ise ilk kez Fenerbahçe dışında bir takımın formasını giyeceklerini belirterek, İnegöl Belediyespor’un yeni bir kulüp olmasına rağmen tesisleşmede çok iyi bir durumda olduğunu söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: