Arp sanatçısı Necipoğlu’nun cenazesi İstanbul’da toprağa verilecek

Konser vermek üzere görevli olarak gittiği Brezilya’dan Türkiye’ye dönerken yaklaşık 2.5 yıl önce meydana gelen...

Konser vermek üzere görevli olarak gittiği Brezilya’dan Türkiye’ye dönerken yaklaşık 2.5 yıl önce meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden dünyaca ünlü arp sanatçısı Fatma Ceren Necipoğlu’nun cenazesi İstanbul'da toprağa verilecek.
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi olan Necipoğlu için 24 Kasım Perşembe günü saat 10.00’da Beşiktaş'taki Fulya Kültür Merkezi'nde bir tören düzenlenecek. Necipoğlu’nun cenazesi ardından Teşvikiye Camii'ne getirilerek burada öğle vaktinde kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Necipoğlu’nun İstanbul’daki cenazesine gitmek isteyenler için Anadolu Üniversitesi tarafından otobüs kaldırılacağı öğrenildi. Üniversitesinin Yunus Emre Kampüsü’nden Çarşamba gecesi kalkacak otobüslerle isteyen öğretim üyeleri İstanbul’daki cenazeye gidebilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz