Arpaçay'da Komşuluk Ziyaretleri

Arpaçay ilçesinde kaymakamlık tarafından yürütülen "Komşuluk Projesi" kapsamında ilçe emniyet amirliği ekipleri komşu ailelerine misafir oldu.

Arpaçay ilçesinde kaymakamlık tarafından yürütülen "Komşuluk Projesi" kapsamında ilçe emniyet amirliği ekipleri komşu ailelerine misafir oldu. Komiser Orhan Hakyemez öncülüğünde merkeze bağlı Tomarlı ve Tepecik köylerine giden polisler, hazırladıkları hediyeleri komşu ailelere verdi. Komşu aileler de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ekiplere teşekkür etti. Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, resmi kurumların kendilerine daha önce belirlenen komşu ailelerin sevinci ve üzüntüsünü paylaştığını söyledi. Kurumların komşularıyla hareket ettiğini ifade eden Erdem, "Hangi konuyla ilgili olursa olsun isteklerini derhal bize bildiriyorlar ve ilgili kurumlarla bağlantıya geçerek çözüm noktasında ilerliyoruz. Açıkçası beklediğimizden daha etkili ve verimli bir şekilde ilerliyor ve gelecek yıl daha da geliştirerek ilerletmek istiyoruz. Bu vesileyle emniyet mensuplarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: