Arpacıoğlu: Ünye Otogarı Da Ödül Alacak Bir Proje

Ordu'nun Ünye ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye Otogarı'ndaki çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini...

Ordu'nun Ünye ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye Otogarı'ndaki çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Projelerinin ödül alacağına inandığını kaydeden Arpacıoğlu, otogarda iç dizayn ve çevre düzenleme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Ahmet Arpacıoğlu, yapım çalışmaları süren Ünye Otogarı'nda incelemelerde bulundu. Otogar yerinin coğrafi olarak en uygun yer olmasına dikkat ettiklerini kaydeden Arpacıoğlu, "Hem sahil yolu hem de çevre yolunun bitişiğinde ve merkezi noktada yaptığımız bu otogarımızın faaliyetleri ile ilgili ve hemen yan tarafında bulunan itfaiye binası gibi inşallah otogarımız da ödül alacak bir projedir. Otogarımız için iddia ediyoruz ki yine ödül alacak bir incelikte, güzellikte ve ölçüdedir. Bu otogarımızın çevre betonlama çalışmaları ile beraber iç dizayn çalışmaları da hızlı bir şekilde devam etmektedir.” dedi.

Reklam
Reklam

"AYNI ANDA 24 OTOBÜS GİRİŞ ÇIKIŞ YAPABİLECEK"

Otogara aynı anda 24 otobüsün giriş-çıkış yapabileceğini ifade eden Arpacıoğlu, "Bütün ekip ve ekipmanları ile beraber, şoförlerimizin dinlenme odaları gibi bütün ayrıntılar hesaplanarak devam eden bir çalışmadır. Burası yaklaşık KDV dâhil 5 milyon liraya ihale edildi. Ünye rutin çalışmaların dışında bu tür büyük projelere yatırımları devam eden kararlı emin adımlarla ilerleyen öz güvenini kazanmış yoluna devam etmektedir. Bu çerçevede yürüttüğümüz çalışmalarla beraber Tabakhane Deresi'ndeki çalışmalarda devam etmektedir. Bizlere bu konularda her zaman destek veren ve yanımızda olan başta Ünyeli hemşehrilerim olmak üzere bütün dostlarımıza çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: