Arsenal 23 Nisan Şenliği

Arsenal 23 Nisan Şenliği Ahmet Çakar düdük çalacak, Rıdvan Dilmen hünerlerini sergileyecek   İstanbul (DHA) Arsenal'in Türkiye'deki altyapı okulu Arsenal Soccer School Türkiye, öğrencileri

Arsenal 23 Nisan Şenliği

Ahmet Çakar düdük çalacak, Rıdvan Dilmen hünerlerini sergileyecek

İstanbul (DHA)

Arsenal'in Türkiye'deki altyapı okulu Arsenal Soccer School Türkiye, öğrencileri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayacak.

Spor dünyasından iş adamlarına birçok ünlü ismin katılacağı faaliyette Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın efsane ismi Tugay Kerimoğlu gibi kariyerinde zirveye çıkmış kişiler Arsenal'in ayrıcalıklı dünyasında Arsenal Soccer School öğrencileri ile bir araya gelecek.
Arsenal Kulübü'nün resmi futbol okulu olan Arsenal Soccer School Türkiye, 5-16 yaş arasındaki çocuklara Arsenal'in alt yapısında uygulanan antrenman metotları ve felsefeye uygun olarak futbol bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı sunuyor. Ümraniye'deki Futbol Park Tesisleri'nde gerçekleşecek etkinliğe katılacak ünlüler bir gösteri maça yapacak. Ayrıca çocuklarla da sahada hoşça vakit geçirecekler. Öte yandan bu gösteri maçını eski FIFA kokartlı şimdilerde yorumcu olan Ahmet Çakar yönetecek.

Reklam
Reklam

(fotoğraflı)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: