Arsenal – Newcastle United canlı yayın Lig TV 3’te

İngiltere Premiere Ligi’nde ikinci devre başlıyor, Arsenal – Newcastle United canlı yayın Lig TV 3’te ekranlara geliyor. Lig TV 3 canlı yayınlarıyla Premier Lig heyecanı sürüyor.

İngiltere Premiere Ligi’nde ikinci devre başlıyor, Arsenal – Newcastle United canlı yayın Lig TV 3’te ekranlara geliyor. Lig TV 3 canlı yayınlarıyla Premier Lig heyecanı sürüyor.

Günün önemli maçlarından Arsenal – Newcastle United canlı yayın Lig TV 3 kanalından izlenebilecek. İngiltere’de yeni yılın ilk günlerinde de futbol heyecanı sürüyor. İngiltere Premier Ligi’nde ikinci devrenin ilk haftasında oynanacak Arsenal – Newcastle United karşılaşması Lig TV 3 canlı yayın ile ekranlara gelecek. Çekişmeli geçmesi beklenen mücadele bugün saat 17:00’de başlayacak. Emirates Stadı’nda oynanacak karşılaşmada hakem Anthony Taylor düdük çalacak. Arsene Wenger’in gençlerinin bu sezonki şampiyonluk yürüyüşü merakla takip ediliyor.

Reklam
Reklam

MESUT ÖZİL REKORA KOŞUYOR

39 puan ve averajla ligin ilk yarısını Leicester City’nin önünde lider kapatan Arsenal, sezonun ikinci yarısına da 3 puanla başlama amacında. Bu sezon iyi bir form yakalayan ve hasret olduğu şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerleyen Arsenal, büyük bir taraftar desteğiyle birlikte Newcastle önünde galibiyet arayacak. Geçen hafta sahasında Bournemouth ile karşılaşan Arsenal, maçı Paulista ve Mesut Özil’in golleriyle 2-0 kazanmıştı. Mesut Özil’in bu sezonki formu da göz kamaştırıyor. Ligin ilk yarısında 16 asiste ulaşan Mesut Özil; Thierry Henry’nin 20 asistlik rekoruna doğru ilerliyor.

NEWCASTLE ÇIKIŞ ARIYOR

Deplasman ekibi Newcastle United ise bu sezon umduğunu bulamadı. Toplanan 17 puan siyah-beyazlı ekibi 18.sıradan yukarıya taşıyamadı. Deplasmanlarda oynadığı 9 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet performansına sahip olan Newcastle United, küme düşmemek için ikinci yarıda daha fazla puan toplamak zorunda. Ligde geçen hafta West Bromwich deplasmanında 1-0 mağlup olan Newcastle takımını teknik direktör Steve McClaren çalıştırıyor. Georginio Wijnaldum, Ayoze Peres ve Aleksandar Mitrovic bu maçta takımın en büyük gol silahları olacak.

Reklam
Reklam

İki takım arasında ilk yarıda oynanan maçı Arsenal deplasmanda 1-0 kazanmayı başarmıştı. Coloccini’nin kendi kalesina attığı gol Londra ekibine 3 puanı getirmişti.

ARSENAL – NEWCASTLE UNİTED MUHTEMEL 11’LER

STAT: Emirates

SAAT: 17:00

YAYIN: Lig TV 3

ARSENAL: Cech; Bellerin, Gabriel, Mertesacker, Monreal; Chambers, Ramsey; Campbell, Ozil, Walcott; Giroud

NEWCASTLE UNİTED: Darlow; Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett; Sissoko, Tiote, Colback, Wijnaldum; Perez, Mitrovic