Arsiyad istişare toplantısı yapıldı

Demiröz, olağan genel kurul öncesinde danışma kurulu ve üyeler ile değerlendirme yapmak için toplandıklarını söyledi.

Olağan genel kurul öncesinde danışma kurulu ve üyeler ile değerlendirme yapmak için toplandıklarını söyleyen ARSİYAD başkanı İnşaat Mühendisi Mahmut Demiröz, yönetim kurulu olarak biz sizlerden gelen öneri ve fikirleri almak istiyoruz ifadesinde bulundu.

ARSİYAD üyesi ve aynı zamanda ikinci kez TOSYÖV Başkanlığına seçilen hemşerimiz Habil Duran ARSİYAD üyesi olmaktan keyif aldığını gurur duyduğunu söyleyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti. ARSİYAD bu yıl birkaç k0nuyu programına almalı onları gerçekleştirmelidir. Bu k0nular kamuoyu oluşturacak konular olmalıdır. Örneğin bir fuar döneminde ARSİYAD fuar alanından alacağı bir yer ile hem Artvinlileri tanıtmalı hem Artvin ürünlerini tanıtmalı hem de sanayicisiyle fuara katılmalıdır. Bunlar kurumsal olarak gerçekleştirilebilecek konulardır.

Reklam
Reklam

TOSYÖV Başkanı Habil Duran tüm ARSİYAD üyelerini TOSYÖV olarak önümüzdeki günler de yapacakları; Devlet ihracat teşvikleri ve Kobilere verilecek destekler ile ilgili konferansa davet etti.

Katılan üyelerin yoğunluğunun az olması nedeni ile toplantı sakin bir havada geçerken, fikir beyan eden üyeler, son derece önemli açıklamalarda bulundular.

Nisan ayı sonunda yapılacak olan genel kurul için mevcut yönetimin yeniden aday olup olmadıklarını soran üyeler belli bir cevap alamayınca İsmail Alkan net olarak aday olup olmadıklarını sordu. Cevap biz adayı oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz