Arslan; Tüyü bitmemiş yetimin hakkı yeniyor

SP Elazığ İl Başkanı Haluk Arslan Merkez İlçe kongresinde gündemi değerlendirirken Elazığ’ın kötü yönetildiğini söyledi.

Başkanı Arslan Elazığ Belediyesindeki yolsuzluklara değinerek, bu soyguncu düzene sessiz kalmayacaklarını vurguladı.

Arslan konuşmasına şöyle devam etti; “Bizler insan olarak ne yapmalıyız? Çevremizde yaşanan haksızlıklara, zulümlere ve adaletsizliğe sessiz mi kalalım?, bir Müslüman olarak duyarsız mı olalım? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı diyelim? Son üçyüz yıldır dünyaya hakim olan batı medeniyetinin insanlığı inim inim inleten sömürü düzenine karşı haklı olarak haykırmayalım mı ? yer yüzündeki kan, gözyaşı ve zulümü ortadan kaldırmak için yaradana dayanıp çalışmayalım mı? Ülkemizi uluslar arası arenaya çeviren, insanlarımız ahlaki çöküntüye sürüklenirken biz sessiz mi kalalım? Siyonizmin emelleri dünyada bir bir uygulamaya konulurken bizde Elazığ’da kabuğumuza mı çekilelim? Şu yaşadığımız şehir kötü yönetilirken, insanlarımız devletin kaynaklarından ve belediye den hak ettiği hizmetleri alamazken biz buna seyircisiz mi kalalım? Devletin kaynakları çar çur edilirken, tüyü bitmemiş yetimin hakkı yenilirken, “ görevi kötüye kullanmakta hüküm giymiş bir belediye başkanı iktidarın desteğiyle görevini kötüye kullanmaya devam ederken” biz bunlara sesiz ve seyirci mi kalalım? Bu beceriksizlere Elazığ’ı teslim mi edelim?

Reklam
Reklam

Arslan, “ Biz şuurlu Müslümanlar olarak yapmamız gerekeni yapacağız, toplanacağız bir araya geleceğiz, omuz omuza vereceğiz, ve yeniden teşkilatlı bir şekilde Milli Görüş davamızı göklere yükselteceğiz. Bu gün burada tarihin bir dönüm noktasında olduğumuzun bilincindeyiz, üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz, biz hakkı haykırmaktan, bu uğurda mücadele etmekten geri kalmayacağız. Milli Görüş ve Saadet Partisi teşkilatları Elazığ’da dim dik ayaktadır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: