Arslan: Zirve Yenilenme Ve Gelişmekte Dur-durak Bilmiyor

Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, Zirve Üniversitesi’nin yenilenme ve gelişmekte dur-durak bilmediğini belirtti....

Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, Zirve Üniversitesi’nin yenilenme ve gelişmekte dur-durak bilmediğini belirtti. Arslan, “Eğitim için, insan için yapılan gelişmelerin, sarf edilen emeğin gençlerimiz eğitimlerini tamamladıktan sonra iş hayatında edindikleri başarılar ile boşa gitmediğini göreceğiz.” dedi.

Albay Adnan Arslan, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa’yı makamında ziyaret etti. Üniversite hakkında bilgi alan Arslan, kampus alanını da gezdi. Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Arslan, "Zirve Üniversitesi yenilenme ve gelişmekte dur- durak bilmiyor. Her yeni bir dönemde bünyesine bir yenilik daha katarak yoluna devam ediyor. Eğitim için, insan için yapılan gelişmelerin, sarf edilen emeğin gençlerimiz eğitimlerini tamamladıktan sonra iş hayatında edindikleri başarılar ile boşa gitmediğini göreceğiz. Zirve Üniversitesi’ni insana ve eğitime verdiği çabadan dolayı tebrik ediyorum ve Zirve Üniversitesi ile yapılabilecek projeler olursa birlikte çalışmaktan mutluluk duyarım.” dedi.

Reklam
Reklam

Rektör Prof. Dr. Anan Kısa da “Zirve Üniversitesi öğrencileri için emek harcayan, onlar için çabalayan Zirve ailesi olarak biliyoruz ki öğrencilerimiz için yaptığımız hiç birşey boşa değil. Öğrencilerimiz eğitimlerini tamamladıktan sonra sahaya çıktıklarında bu emeklerin karşılığını alacaklar. Bizlerde onların başarıları, Türkiye ve Gaziantep için getirecekleri başarılar karşısında gurur ve mutluluk duyacağız. Çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin eğitimin zirvesinden yaşamın zirvesine hazırlamak için çok kaliteli akademik kadromuz ve fiziki alt yapımız bulunmaktadır.” diye konuştu.

Kısa, Zirve Üniversitesi olarak jandarma teşkilatı için yapılabilecek projelerde her zaman destek olabileceklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: