Arslanbey’e hayat veren çalışma

Büyükşehir Belediyesi Arslanbey Atakent Konutları’nda ticaret merkezi ve sosyal tesis çalışmalarını bitirdi .

Bir yanda D-100, diğer yanda sosyal ve kültürel projelerle, kenti yıpranmış kılıfından çıkarıp yeni ve modern bir kimliğe büründürmeyi amaç edinen Büyükşehir Belediyesi, önce konut sonra modern alt ve üst yapıya kavuşturduğu Kartepe Taç Yaprak Evleri-Atakent Konutları’nda yeni bir hizmetin daha mimarı oldu. Büyükşehir bölgeye bu kez ticaret merkezi ve çok amaçlı sosyal tesisi hayata geçirdi.

YENİ MERKEZE, YOL VE KÖPRÜ

Taç Yaprak Evleri-Atakent Konutları halkının talebi doğrultusunda çalışmanın temellerini atan Büyükşehir Belediyesi kısa sürede önemli mesafe kat etti. Tamamlanan çalışmalar sayesinde ticaret merkezi ve sosyal tesisin inşaatı hayata geçerken bir taraftan da yeni merkeze ulaşımı sağlayan yollar ve köprüler yenilendi.

Reklam
Reklam

DÜKKANLAR AÇILDI

Bölgeye canlılık kazandıracak, hayatı renklendirecek olan proje kapsamında; 525 metrekarelik market, 25 metrekarelik 18 dükkan ve 43 metrekare alana sahip bir kafe inşa edilirken bölgede, çocuk oyun grupları, oturma grupları, süs havuzu bulunuyor.

ESKİ KÖPRÜ YETERSİZ KALIYORDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Arslanbey ile Suadiye arasına inşa ettiği Ketendere Köprüsü’nü hizmete açarak beldeler arasındaki ulaşımı kolaylaştırdı. Daha önceki mevcut köprünün ihtiyaçlara cevap vermemesi üzerine harekete geçen Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı 7 metre genişliğinde 30 metre uzunluğunda bir köprü inşa etti. Yeni yapılan ek köprü yol çizgilerinin çizilmesi ile modern bir görünüme kavuştu. Aynı zamanda Arslanbey ile Suadiye’yi birbirine bağlayan köprünün tamamlanması ile daha önce sıkışan trafiği rahatlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: