Arslan'dan, Muzaffereddin Gazi İlkokulu Öğrencilerine Yerel Yönetim Dersi

Taşköprü'de bulunan Muzaffereddin Gazi İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Sosyal Bilgiler Dersi "İnsanlar ve Yönetim" ünitesi...

Taşköprü'de bulunan Muzaffereddin Gazi İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Sosyal Bilgiler Dersi "İnsanlar ve Yönetim" ünitesi kapsamında Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı ziyaret ettiler.

Arslan'da minik öğrencileri Belediye Meclis Salonu'nda ağırlayarak belediyecilik ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Geleceğin belediye başkanları sizlersiniz memleketinizi sevin insanlara yardım etmeyi sevin diyen Arslan, minik öğrencilere derslerinde de başarılar diledi.

Minik öğrencilere ziyaret sırasında Okul Müdürü Satılmış Kaptan, 4/A sınıfı öğrencisi İffet Yarış ve 4/B sınıfı öğretmeni Veysel Kandak'ta eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: