Arslantaş: Bu Bölge Eğitim Ve Spor Adası Olacak

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç ve...

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç ve Yönetim Kurulu üyeleriyle inşaatları devam eden spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Fakıuşağı Mahallesi'ndeki yapımı devam eden Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı ile hemen yanında Tosyalı Holding tarafından yaptırılan 2 bin seyirci kapasiteli Tosyalı Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu inşaatını gezen Arslantaş, inşaat ve Olimpik Yüzme Havuzu hakkında Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’den bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Her iki inşaatın da bu yıl tamamlanarak hizmete gireceğini belirten Ökkeş Demir, bölgeye ayrıca bir sentetik futbol sahası ile tenis kordu ve atletizm sahasının da yapılacağını belirtti. Olimpik Yüzme Havuzu'nun hizmete girmesiyle olimpiyatlarda Osmaniye'yi temsil edecek yüzücülerin çıkacağına inandıklarını belirten Demir, “Bu tesislerin hizmete girmesiyle ilimizdeki sporcularımız daha modern ortamlarda çalışma imkanı bulacaklar. Kapalı spor salonumuz çok amaçlı bir salon. Basketboldan hentbola, güreşten boksa birçok salon sporunu burada yapabileceğiz." dedi.

Her iki tesisi de gezdikten sonra bir değerlendirme yapan AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, "Osmaniye’de böylesine güzel tesislerin yapılması bizleri çok mutlu ediyor. Bu tesislerimizde inanıyorum ki büyük dereceler elde edecek sporcularımız yetişecek. Ayrıca gençlerimizin boş zamanlarını değerlendireceği spor alanlarının yapılması, onlara hizmet etmek bizleri çok mutlu ediyor." dedi.

Yüzme havuzunun yayında bulunan Özel İdare'ye ait 20 dönümlük araziye de sentetik futbol sahası yapılacağını, bunun ile İl Genel Meclisi'nde gerekli kararın alındığını ve ödeneğinin hazır olduğunu belirten Arslantaş, “Bu bölge tamamen bir spor alanı oluyor. Hemen yanında liselerimizin olduğu okullarımız, öğrenci yurtlarımız, Cebeli Bereket Kültür Merkezimiz var. Yukarıda üniversitemiz var ve hızla büyüyor. Yani bu bölge gelişmiş, modern, büyük bir eğitim ve spor adası oluyor. Ben bu tesislerin yapılmasında emeği olan başta Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığımıza, Tosyalı Holding yönetimine, valiliğimize ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Arslantaş, Osmaniye’ye yapılan bu tür yatırımların takipçisi olduklarını ve her hangi bir aksaklık olması durumunda gerekli girişimleri yaptıklarını da belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: