Artık 'CAS'ılmaktan kurtuldular

Ne CAS ne Beşiktaş ne de Galatasaray konuşuluyor, Samandıra'da 2. bahar yaşanıyor. Olimpiyat’taki derbi Kartal’da çok ağır hasara yol açtı. Fatih Terim’in görevden alınması G.Saray’ı karıştırdı. F.Bahçe’de ise bütün eski dertler unutuldu. Dostluk-arkadaşlık tavan yaptı, herkes şampiyonluğa kilitlendi.

İstanbul’da güz havası... Sağanak geçişleri, akşam serinliği... Florya’da fırtına... Ümraniye’de Olimpiyat yönünden esen soğuk rüzgârlar... Samandıra ise günlük güneşlik...

Son dönemde çok büyük badireler atlatan F.Bahçe, 3 Temmuz’dan bugüne kadar en sükunetli günlerini yaşıyor. Ezeli rakiplerinin yaşadığı sorunlara karşın Sarı-Lacivertliler, art arda alınan 4 galibiyetin ve gizli liderliğin getirdiği tatlı huzurun şu an tadını çıkarıyor.

ARTIK CAS’ILMAKTAN DA KURTULDULAR
Özellikle Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nin (CAS) Avrupa kupalarından men kararını onaması sonrası yaşanan o büyük acı unutuldu. Takımdaki yerli-yabancı futbolcular, UEFA-CAS kıskacından artık kurtuldu, sadece saha içine odaklanma fırsatı buldu.

Reklam
Reklam

Moussa Sow krizi, Senegalli oyuncunun hat-trick yapmasıyla tatlıya bağlandı. Ersun Yanal, kadrodaki 24 futbolcuya da değerli olduğunu, kimsenin yedek olmadığını anlattı.

OYUNCULAR SADECE İŞLERİNE BAKIYOR
Süper Lig’de ilk 4 haftayı namağlup geçiren Beşiktaş hem G.Saray’a yenilmesi hem de Olimpiyat Stadı’nda yaşanan olaylar sonrasında hükmen mağlubiyet dahil muhtemel ağır cezalarla yüz yüze geldi.

G.Saray ise Devler Ligi’ndeki Real Madrid yenilgisi sonrası derbide toparlanma sinyali verdi ama Fatih Terim’in gönderilmesi, deprem etkisine yol açtı. F.Bahçeli futbolcular bu olayları uzaktan izlemekle yetiniyor. Samandıra’da bunlar konuşulmuyor.

BÜTÜN TAKIM YEMEK TERAPİSİNE DEVAM
F.Bahçeli futbolcular, Samandıra’da sürekli bir araya gelip, birbirleriyle sohbet etmeye başladı. Konuşuyorlar, dertleşiyorlar, birbirlerini motive ediyorlar. Takım olma yolunda önemli adımlar atıyorlar. Son iki maç öncesi topluca yenilen yemekler de devam edecek.

Reklam
Reklam

Sarı-Lacivertliler, G.Birliği maçı öncesi yine yemekte bir araya gelip, huzurun tadını çıkaracak. Ersun Yanal, Samandıra’daki bu huzurun saha sonuçlarına da yansımanı bekliyor.