Artık Ultimate Değil, Baya Resmi Spider-Man'imiz Miles Morales!

Yeni Marvel evreniyle ilgili detaylar geldikçe mest oluyoruz hakikaten.

Çizgi romanlarda takriben dört beş sene önce Ultimate evreninde büyük bir değişim yaşanmış; Peter Parker ölmüş ve yerine Latino-Siyahi genç Miles Morales geçmişti. O karakter çok sevildi, ciddi de bir hayran kitlesi topladı. Şimdi de bildiğiniz gibi Marvel, evrenlerini çarpıştırdı ve ortaya All-New, All-Different Marvel adını vereceği bir evreni oluşturma aşamasında.

Bu evrende de köklü değişiklikler bekliyor bizi. Örneğin evrenin merkezinde Iron Man olacağını daha önce söylemiştik. Bunun haricinde Avengers kadrosu da değişecek, yeni kadroda Kamala "Ms. Marvel" Khan, Tony "Iron Man" Stark, Sam "Nova" Alexander, Jane "Thor" Foster, Vision ve Miles Morales olacak. The Thing Guardians of the Galaxy ekibine katılacak, Human Torch Inhumans'a geçecek, Wolverine kostümünü X-23 giyecek.

Reklam
Reklam

Bunların haricinde, bir büyük değişiklik de bugün açıklandı. Secret Wars sonrası başlayacak yeni bir Spider-Man serisi geliyor. Başrolde ise Miles Morales var. Yani evet, bundan sonra birincil Spider-Man'imiz Miles Morales. "Spider-Man ama..." yok, "Ultimate" yok. Peter Parker ise duruyor. Kendisi de Miles Morales'e akıl hocalığı yapacak. Kuvvetle muhtemel ikiliden bir "Obi-Wan - Anakin" dinamiği gelecek. Heyecanla bekliyoruz!