Artistry'nin Sonbahar Koleksiyonu

ARTISTRY Reflective Beauty Sonbahar 2010 Renk Koleksiyonu son moda renkleriyle podyumların ışıltısını yüzünüze getiriyor.

Amway ARTISTRY’nin yeni renk koleksiyonu, 2010 sonbaharında yüzünüzde moda rüzgârları estiriyor. Amerikalı ünlü makyaj sanatçısı Frances Hathaway tarafından tasarlanan yeni ARTISTRY COLOUR REFLECTIVE BEAUTY koleksiyonu podyumdaki tasarımlardan ilham alarak, yaklaşan moda sezonunun ruh halini en iyi şekilde yansıtmayı başarıyor.

Koleksiyonunun yaratıcısı Hathaway’e göre, tasarımcılar önümüzdeki sonbahar ve kış sezonu tasarımlarında geçmişle geleceği sentezleyerek, “davetkâr, sıcak, gizem dolu ve iç güzelliğimizi besleyen” bir görünüm yaratıyor. Ve ARTISTRY’nin yeni renk koleksiyonu da bu görünümü destekleyecek özellikte.

Reklam
Reklam

İki far ve allık kompaktından, bir maskara ve bir allık fırçasından oluşan

ARTISTRY COLOUR REFLECTIVE BEAUTYde her kompakt, tek başına kullanılabilecek veya daha çarpıcı bir görünüm için kombine edilebilecek dört far ve allık rengi sunuyor. Frances Hathaway koleksiyonu yaratırken neyi amaçladığını “ARTISTRY kadını için bir sürpriz yapmak ve renkleri tek başına, üst üste veya kombine bir şekilde kullanması için çok yönlü bir seçenek sunmak istedim” diyerek ifade ediyor.

Zarif oval ambalajında kullanışlı dört far ve allık seçeneğiyle birlikte aplikatörlerini de içeren 2010 Sonbahar Koleksiyonu’nda, Perfection ve Inspiration adlı iki farklı far ve allık kompaktı var. Perfection, Hathaway’in ‘sadelik temeline dayanan’ modayı yansıtmak için geliştirdiği bir palet. Hafif yosun yeşili, Ideal veya koyu indigo mavisi Wisdom olmak üzere size iki far arasında seçim yapma şansı sunuyor. Yanaklar için sıcak şeftali tonunda allık Aware ve göz ve yanak için çok yönlü pırıltı krem Vision, birlikte ışıltılı bir görünüm kazandırıyor.

Reklam
Reklam

Koleksiyonunun diğer kompaktı Inspiration ise podyumlardaki bir diğer akım olan balerin stilini yansıtarak sizi ipeksi saten, pırıltılı ince katlar ve romantik tonlarda yumuşak karışımlarla ikinci bir cilde kavuşturuyor. Inspiration, göz makyajı için zarif lila Destiny ve koyu mor Fate seçeneklerini sunuyor. Yanaklar, dingin pembe Alive ile canlanırken, sedef dokunuşu Amaze ile ışıltı kazanıyor.