Artvin Özel İdaresi'nde 10 Adet Kar Bıçaklı Kamyon Hizmete Girdi

Artvin İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yurt dışından getirilen 10 adet kar bıçaklı kamyonu karla...

Artvin İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yurt dışından getirilen 10 adet kar bıçaklı kamyonu karla mücadele çalışmalarında kırsalda yaşayan vatandaşın hizmetine sundu.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, yaptığı açıklamada, kurumlarının eskiyen makine parkını, yaklaşık 10 milyon liraya satın aldıkları 22'si kamyon, 10'u kar bıçaklı arazili kamyon, 7 greyder, 3'ü beko lader, 2'si asfalt silindir, 1 adet paletli eskavatör, 3'ü kepçe olmak üzere toplam 48 adet yeni iş makinesi ve kamyonla yenilediklerini söyledi.
Makine parkının yenilenmesinden Artvin halkı adına mutlu olduğunu ifade eden Yazıcı, ''Yeni iş makinesi ve kamyonları köylerimizin yol, su, sanat yapısı ile karla mücadele çalışmalarında kullanarak kırsalda yaşan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükselteceğiz.'' dedi.

Reklam
Reklam

İ1 Özel İdaresi olarak ilin en ucra köşesine varıncaya dek vatandaşa kaliteli hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Yazıcı, ''Amacımız, teknolojiyi kullanarak daha hızlı hizmet, verimli kullanım, ekonomik maliyetle iş yapmaktır. Aldığımız makinelerle makine parkımızı yenileyerek bu hizmetleri vermeyi planlıyoruz. 36 yıldır çalışmaktan yorulmuş, tamir tutmayan, sürekli arızalanarak vatandaşın güvenini kaybeden, kullanan personeli usandıran tamir ve işletmesi de ekonomik olmayan makinelerin yerine, daha güçlü, ekonomik, teknolojik, konforlu, sürücü güvenlikli ve kapasiteli iş makineleri olarak bizlerden beklenen hizmetleri zamanında yerine getirebilmenin huzurunu ve gururunu teşkilat olarak taşıyabileceğiz.'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: