Artvin Valiliği, EMİTT Fuarına Katılacak

Artvin Valiliği, İstanbul'da düzenlenecek "17. EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"na katılacak.

Artvin Valiliği, İstanbul'da düzenlenecek "17. EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"na katılacak.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 4-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul'daki Beylikdüzü TÜYAP Fuarı'nda, 17. EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı düzenleneceği belirtildi.

Açıklamada, Artvin Valiliği'nin koruma altındaki doğal güzellikler, el değmemiş yaylalar ve baraj göllerinin yanı sıra yöre insanının geleneksel misafirperverliği ile bezeli kültürünü, folklorunu yerli ve yabancı katılımcılara tanıtarak Artvin'deki alternatif turizm imkanlarına dikkat çekmek amacıyla 2008'den beri katıldığı organizasyona bu yılda katılarak stant açılacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Fuarda, dünyada ve Türkiye'de turizmde öne çıkmak isteyen beldeler, kalkınma ajansları, turizm firmaları ve sektör profesyonellerinin her yıl buluştuğu belirtilen açıklamada, "EMITT Fuarı, helikopterli kayaktan, raftinge pek çok doğa sporunun yapılabildiği Artvin kültür ve turizminin yanı sıra inanç turizmine odaklanmış gurupları da cezbetmektedir" denildi.

Açıklamada, turizmi 12 aya yaymayı hedefleyen Valiliğin, turizm sektörünün Türkiye'deki gelişimine paralel olarak Artvin'in ve Doğu Karadeniz'in turizm pastasından aldığı pastayı büyüterek, sektördeki yatırımcıları desteklemeyi ve istihdamı arttırmayı hedeflediği bildirildi.

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: