Artvin Valisi Cirit, Yol Genişletme Çalışmasını Inceledi

ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Kemal Cirit, Seyitler-Varlık-Vezirköy grup köy yolundaki genişletme ve iyileştirme çalışmalarını inceledi.

Artvin Valisi Kemal Cirit, Seyitler-Varlık-Vezirköy grup köy yolundaki genişletme ve iyileştirme çalışmalarını inceledi. Cirit, beraberindeki İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Recep Coşkun ile birlikte Seyitler-Varlık-Vezirköy grup yolundaki çalışmaları denetledi ve yetkililerden bilgi aldı. Yazıcı, İl Özel İdaresi kaynaklarıyla sürdürülen yol ve iyileştirme çalışmasının mayıs ayında başladığını anımsatarak, yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. Artvin Çoruh Üniversitesi Seyitler Yerleşkesi'nin de bulunduğu köy yolundaki çalışmanın aralıksız sürdüğünü belirten Yazıcı, şöyle devam etti: "Seyitler-Varlık-Vezirköy grup köy yolu 3 kilometre olup, yolun 2 bin 300 metresi 10 metre genişliğe ulaştırıldı. 11 bin metreküp taş duvar, 88 bin metreküp kazı çalışması yapıldı. 9 bin ton alt temel, 6 bin ton üst temel malzemesi finişerle serilip sıkıştırma işlemi yapıldı. Ayrıca idaremizce 4 bin ton bitümlü sıcak karışım asfalt kaplaması yapıldı. Yol, yaklaşık 3 milyon 300 liraya mal oldu." Yazıcı, Seyitler-Varlık-Vezirköy grup köy yolundan yaklaşık 2 binin üzerinde nüfusun faydalanacağını kaydetti. Vali Cirit, daha sonra Küçük Sanayi Sitesi esnafını da ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Vali Cirit, sorunların çözümü için çalışma yapacaklarını vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz