Artvin Valisi Kalkan'dan Yılın Ahisi Sönmez'e Ziyaret

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Türkiye'de Yılın Ahisi seçilen 75 yaşındaki Yüksel Sönmez'i ziyaret ederek başarısından dolayı tebrik etti.

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Türkiye'de Yılın Ahisi seçilen 75 yaşındaki Yüksel Sönmez'i ziyaret ederek başarısından dolayı tebrik etti.

Sönmez'in Çarşı Mahallesi'ndeki fırınına giden Vali Kalkan, Yılın Ahisi'nin Artvin'den bir esnafın seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kalkan, fırıncılık mesleğinin zor bir meslek olduğunu belirterek, hijyen konusunda gösterdiği duyarlılıktan ve özverili çalışmalarından dolayı da Sönmez'i kutladı.

Sönmez ise geçen hafta Kırşehir'de düzenlenen "2012 Yılının Ahisi" törenine, Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Demirhan Elçin ile birlikte davet edildiklerini, törende 2012 Yılının Ahisi olarak kendisinin seçildiği anons edilince çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Sönmez, "Orada hayatımdaki en mutlu olduğum ve gururlandığım günlerden birini yaşadım. Törene, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile çok sayıda davetli katılmıştı. Sayın Çiçek ve Yazıcı beni tebrik ederek bana plaket ve çeşitli hediyeler verdi. 61 yıldır bu mesleği en iyi ve disiplinli şekilde yapmaya çalışıyorum" dedi.

Muhabir: Bayram Sarayoğlu / Selçuk Kılıç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: