Artvin'de Aile Hekimliğinde Ek Yerleştirme Yapılacak

Artvin'de boşalan aile hekimliği pozisyonları için ek yerleştirme yapılacağı bildirildi.

Artvin'de boşalan aile hekimliği pozisyonları için ek yerleştirme yapılacağı bildirildi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, aile hekimliği uygulaması kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan 5 aile hekimliği kadrosu için Artvin'deki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hekimler için ek yerleştirme işlemi yapılacağı belirtildi.

Yerleştirme işlemlerinin, Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda yapılacağı ifade edilen açıklamada, aile hekimliği 1. aşama uyum eğitim sertifikası olmayan hekimlerin de ek yerleştirmelere başvurabilecekleri kaydedildi.

Reklam
Reklam

Posta, faks, e-posta gibi yollarla yapılan müracaatların kabul edilmeyeceği belirtilen açıklamada, tercihte bulunmak isteyen hekimlerin 20 Mart Çarşamba günü mesai bitimine kadar Halk Sağlığı Müdürlüğü Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı Hizmetleri Şubesi'ne şahsen müracaat etmeleri gerektiği ifade edildi.

Açıklamada, aile hekimliği birimleri için yerleştirme işlemlerinin, Aile Hekimliği Ek Yerleştirme Komisyonu huzurunda 28 Mart Perşembe günü yapılacağı kaydedildi.

Muhabir: Yusuf Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: