Artvin'de ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı Yapılacak

Artvin'de, ÇED sürecine halkın katılım toplantısı yapılacağı bildirildi.

Artvin'de, ÇED sürecine halkın katılım toplantısı yapılacağı bildirildi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Artvin'in Yusufeli ilçesi ile Erzurum'un İspir sınırları içerisinde, TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yapılması ve iletilmesi planlanan Borçka-İspir-Erzurum EİH projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca ÇED Yönetmeliği'nin 9. maddesi gereğince ÇED süreci başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, bu kapsamda ÇED sürecine halkın katılımını sağlamak, faaliyet hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 25 Şubat Pazartesi saat 13.00'da Artvin Merkez Su Hızarı mevkisinde bulunan Beyazlar çay ocağında, ÇED sürecine halkın katılım toplantısı yapılacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: