Artvin'de Hayvan Sağlığı Ve Yetiştiriciliği 2013 Yılı Değerlendirme Toplantısı

ARTVİN (AA) - Artvin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği 2013 Yılı Değerlendirme toplantısı yapıldı.

ARTVİN - Artvin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği 2013 Yılı Değerlendirme toplantısı yapıldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Artvin ili hayvancılığının 2013 yılındaki durumu görüşülerek 2014 yılı hedeflerinin belirlendiği toplantıya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İshak Hacikamiloğlu, ilçe müdürleri ve sorumlu veteriner hekimlerin katıldığı belirtildi. Toplantıda, 2013 yılında hayvancılık konusunda yapılan faaliyetler ve sorunların görüşülerek bu doğrultuda 2014 yılı hedeflerinin belirlendiği ve planlama yapıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Toplantıda Veteriner Hizmetleri Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında 1 Ocak 2014 tarihinde yürürlüğe giren Hayvanların Nakilleri Sırasında Refahı ve Korunması Yönetmeliği ve Canlı Hayvan Ticareti Yapan Satıcıların Çalışma ve Denetlenmesi ile İlgili Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hakkında nakliyecilerin, sürücülerin, nakliyeye eşlik eden bakıcıların, hayvan satıcılarının eğitime tabi tutularak sertifikalandırılması ve kayıt altına alınması konuları da görüşüldü."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: