Artvin’de ÖDES’ten Hibe Alacak Proje Sahipleri Sözleşme Imzaladı

Artvin’de, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca, Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nde toplumsal bütünleşmenin sağlanması ve...

Artvin’de, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca, Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nde toplumsal bütünleşmenin sağlanması ve özürlülüğün önlenmesine katkıda bulunmayı amaçlayan Özürlüler Destek Programı (ÖDES) kapsamında, hibe almaya hak kazanan dört projenin hak sahipleri ile valilik arasında sözleşme imzalandı.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Vali Yardımcısı Bahadır Güneş, ÖDES programının 11 ilde uygulamaya konulduğunu, Artvin’in de dört projeyle programda yer alacağını söyledi. ÖDES programı kapsamında hibe almaya hak kazanan proje sahipleri ile bakanlığı temsilen Artvin Valiliği adına protokol sözleşmesini Vali Yardımcısı Bahadır Güneş ile Ardanuç Kaymakamı İbrahim Civelek, Yusufeli Kaymakamı Cumhur Duran, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Külekçi ile İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz imzaladı.

Reklam
Reklam

Proje kapsamında finansmanı uygun görülen, 191 bin 149 lira bütçeli 4 proje 2012 yılında uygulanmıştı. Finansmanı uygun görülen, bu yıl uygulanacak 4 projenin toplam bütçesi ise 219 bin lira. ÖDES Programı kapsamında Artvin’de uygulanacak projeler şunlar: “Eşiniz Akrabanız Olmasın, Engel Yok Aramızda, Engelliler Gözyaşı Olmasın ve Duy Sesimizi Çekinme Gel Paylaştıkça Aşılır Her Engel.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: