Artvin'de Otomobilin Çoruh Nehri'ne Düşmesi

Artvin'de bir otomobilin Çoruh Nehri'ne düştüğü iddiası üzerine başlatılan çalışma sonucu, Fatma ve Muğdat Özkök çiftinin cesedi, araçla birlikte nehirden

Artvin'de bir otomobilin Çoruh Nehri'ne düştüğü iddiası üzerine başlatılan çalışma sonucu, Fatma ve Muğdat Özkök çiftinin cesedi, araçla birlikte nehirden çıkarıldı.

Artvin-Yusufeli kara yolunun 51. kilometresi Esenyaka köyü mevkisinde bir otomobilin nehre düştüğünü ihbarı üzerine dün çalışma başlatan Artvin Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine, Erzurum AFAD'dan 7 kişilik dalgıç ekibi de katıldı.

Kaza yerinin yakınında, Çoruh Nehri'nde yerini belirledikleri 08 AT 471 plakalı otomobili vinç yardımıyla çıkaran ekipler, aracın içinde Muğdat Özkök (59) ile eşi Fatma Özkök'ün (58) cesetlerini, emniyet kemerleri takılı halde buldu.

Reklam
Reklam

Erzurum'un Uzundere ilçesi nüfusuna kayıtlı Özkök çiftinin cesetleri, Yusufeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Artvin-Yusufeli kara yolunun 51. kilometresinde, baraj inşaatının şantiyesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Kayhan Sazak, dün jandarmayı arayarak bir otomobilin Esenyaka Köyü mevkisinden nehre düştüğünü bildirmişti. İhbar üzerine jandarma, sağlık görevlileri ve AFAD ekipleri, belirtilen yerde arama kurtarma çalışması başlatmıştı.

Muhabir: Yener Dedeoğlu - Serhat Çağdaş / Asena Akçay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: