Artvin'de "Türk Yerel Medyası AB Yolunda"semineri Yapılacak

"Türk Yerel Medyası AB yolunda" projesi 7. bölgesel bilgilendirme seminerinin 30-31 Mayıs tarihlerinde Artvin'de düzenleneceği bildirildi.

"Türk Yerel Medyası AB yolunda" projesi 7. bölgesel bilgilendirme seminerinin 30-31 Mayıs tarihlerinde Artvin'de düzenleneceği bildirildi.

Avrupa Birliği Bakanlığı Sivil Toplum, İletişim ve Kültür Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, İngiltere Büyükelçiliği tarafından desteklenen, yerel medyanın Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne katılım sürecini daha yakından takip edebilmesini ve sürece daha etkin dahil olmasını amaçlayan, "Türk Yerel Medyası AB Yolunda" projesinin ocak ayında bölgesel bilgilendirme seminerlerine başlanıldığı hatırlatıldı.

Reklam
Reklam

Türkiye çapında gazete, televizyon, dergi, haber ajansı, radyo, internet haberciliği alanında faaliyet gösteren tüm yerel basın mensuplarına yönelik proje kapsamında yedincisi Artvin'de düzenlenecek seminere, Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Ordu, Rize ve Trabzon'da görev yapan yerel medya mensuplarının katılacağı bildirildi.

Açıklamada, proje ve başvurular ile ilgili detaylı bilginin "www.turkyerelmedyasiabyolunda.org" adresinde yer aldığı, seminere son başvuru tarihinin ise 17 Mayıs olduğu ifade edildi.

Muhabir: Serhat Çağdaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz