Artvin'de Yolcu Minibüsünün Üzerine Ağaç Devrildi: 2 Yaralı

ARTVİN (AA) - Arhavi ilçesinde kesilen bir ağacın yoldan geçen yolcu minibüsünün üzerine devrilmesi sonucu 2 kız kardeş yaralandı.

Arhavi ilçesinde kesilen bir ağacın yoldan geçen yolcu minibüsünün üzerine devrilmesi sonucu 2 kız kardeş yaralandı. Arhavi-Hopa karayolunun 2. kilometresindeki eski Arhavi Tüneli girişinde, bir kişinin bahçesinden kestiği ağaç, yoldan geçen Bayram Ali Parlak yönetimindeki 08 M 5204 plakalı yolcu minibüsünün üzerine düştü. Kazada, araçta yolcu olarak bulunan Hande Alın yaralandı. Arhavi Devlet Hastanesine kaldırılan kardeşlerden sağlık durumu ağır olan Hande Alın, buradaki ilk müdahalenin ardından Rize Devlet Hastanesine, Gamze Alın ise Rize'deki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: