Artvin'deki Sağanak

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, sağanakta ev ve iş yerleri zarar gören 93 vatandaşa dağıtılmak üzere Afet ve Acil Durum Yönetimi

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, sağanakta ev ve iş yerleri zarar gören 93 vatandaşa dağıtılmak üzere Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan 300 bin liralık acil yardım ödeneğinin geldiğini bildirdi.

Vali Kalkan, yaptığı açıklamada, Hopa ve Arhavi ilçelerinde 23 Eylül'de etkili olan yağış sonucu meydana gelen su baskını ve heyelan bölgelerinde, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin hasar tespit çalışmalarını tamamladığını belirtti.

Bu çalışmalar sonucunda, su baskını ve heyelandan zarar gördüğü tespit edilen 93 kişiye dağıtılmak üzere Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan 300 bin liralık acil yardım ödeneğinin geldiğini ifade eden Kalkan, bu ödeneğin kısa sürede hak sahiplerine dağıtılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Devletin, her zaman vatandaşın yanında olduğunu dile getiren Vali Kalkan, vatandaşların yaralarını gönderilen bu ödenekle bir nebze de olsa saracaklarını kaydetti.

Muhabir: Bayram Sarayoğlu / Asena Akçay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz