Artvinliler Çanakkale'de Dedelerini Ziyaret Etti

Artvin İşadamları Derneği (ARSİDAD), Çanakkale Şehitlerini Anma vesile ile Çanakkale Zaferi'nin 97. yıldönümünde iki günlük...

Artvin İşadamları Derneği (ARSİDAD), Çanakkale Şehitlerini Anma vesile ile Çanakkale Zaferi'nin 97. yıldönümünde iki günlük Çanakkale gezisi düzenledi.
26 kişinin katıldığı gezide dernek üyeleri Çanakkale 'deki Artvinli şehitlerin kabirleri başında dua etti. Rehber eşliğinde yapılan gezi de Çanakkale'de Şahindere Şehitliği, Yahya Çavuş Anıtı, Alçı Tepe ve Çanakale Şehitlik Müzesi'ni gezdi, Seyit Onbaşı'ya ait heykeli de ziyaret eden dernek üyeleri Çanakkale'de şehit olmuş Artvinli şehitlere de özel dua etti. 57. Alay şehitliği, Conk Bayırı, Anıt Mezar ve Anzak Koyu'nu da gezen dernek üyeleri ertesi gün de İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.
Eyüp Sultan camii ve çeşitli manevi büyüklerin kabirlerini ziyaret eden dernek üyeleri İstanbul gezisini de tamamlayarak Artvin'e döndü.

Reklam
Reklam

Dernek üyelerinden Rasim Özçelik geziden etkilendiğini belirterek, " İnşallah bu gezilerin sayısı artar. Çok istifade ettim. " dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: