Arü’de Mezuniyet Coşkusu, Konser Ziyafetiyle Zirveye Çıkacak

Ardahan Üniversitesi’nin bu yılki mezuniyet kutlamaları da dolu dolu geçecek.5 Haziran 2013 Çarşamba günü, Milli...

Ardahan Üniversitesi’nin bu yılki mezuniyet kutlamaları da dolu dolu geçecek.

5 Haziran 2013 Çarşamba günü, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’nın teşrif edeceği Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’nin ardından bir dizi konser verilecek.

Saat 18.00’dan itibaren başlayacak programda, öncelikle Ardahan Üniversitesi müzik grubu “Mavi Hayal” katılımcılara doyumsuz anlar yaşatacak. Daha sonra İspanyol sanatçı Jeronimo Maya ile Erdal Akkaya, Flamenko Müziğini Anadolu senfonisiyle harmanlayarak dinleyicilere müzik ziyafeti verecek.

Reklam
Reklam

Bütün bir eğitim-öğretim yılı yoğun bir şekilde çalışan öğrenciler, mezun olmanın ve Ardahan Üniversitesi ailesinin bir parçası olmanın gurur ve mutluluğunu bütün Ardahan halkıyla paylaşacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ardahan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürkan Doğan, bu yıl Ardahan Üniversitesi’nin fakülte düzeyinde ilk mezunlarını verdiğini vurgulayarak bu mutluluğu bütün Ardahan halkıyla paylaşmak istediklerini ve Kâzım Karabekir Paşa Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek mezuniyet konserine tüm Ardahan halkının davetli olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: