Arü’de Mezuniyet Coşkusu, Konser Ziyafetiyle Zirveye Çıktı

Ardahan Üniversitesi’nin (ARÜ) bu yılki mezuniyet kutlamaları da dolu dolu geçti.2012-2013 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’nin...

Ardahan Üniversitesi’nin (ARÜ) bu yılki mezuniyet kutlamaları da dolu dolu geçti.

2012-2013 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’nin ardından Karabekir Paşa Spor Salonu’nda bir dizi konser etkinliği gerçekleştirildi.

Programa Ardahan Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gürkan Doğan ve Prof. Dr. Orhan Söylemez, ARÜ Rektör Danışmanı ve Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alper Karadağ, ARÜ’lü öğrenciler ve Ardahanlılar katıldı.

Programda İspanyol sanatçı Jeronimo Maya ile Erdal Akkaya, Flemenko Müziğini Anadolu senfonisiyle harmanlayarak dinleyicilere büyük bir müzik ziyafeti yaşattı. Daha sonra Ardahan Üniversitesi müzik grubu “Mavi Hayal”in sahne aldığı program, renkli anlarıyla hafızaları kazındı.

Reklam
Reklam

Ayrıca bütün bir eğitim-öğretim yılı yoğun bir şekilde çalışan öğrenciler, mezun olmanın ve Ardahan Üniversitesi ailesinin bir parçası olmanın gurur ve mutluluğunu konsere katılan izleyicilerle paylaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: