Arvento, Avrupa İş Ödülleri'nin finalinde

Arvento, 2011 Avrupa İş Ödülleri uluslararası elemelerinde finale kalmayı başararak, Ruban d’Honneur’a (Onur Kurdelası) layık görüldü.

Araç takip sistemlerinin pazar lideri Arvento, 2011 Avrupa İş Ödülleri uluslararası elemelerinde “Infosoys Yılın İş Ödülü” kategorisinde Ruban d’Honneur’a (Onur Kurdelası) layık görülerek önemli bir başarıya imza attı. Arvento Genel Müdürü Özer Hıncal, Avrupa genelinde 15 bin firmanın başvurduğu Avrupa İş Ödülleri’nde Türkiye’yi temsil etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Avrupa İş Ödülleri 2011 (European Business Awards ) ülke elemelerinde, Türkiye’yi temsil etmek üzere seçilen 25 firma arasına girerek “Ülke Temsilcisi” seçilmeyi başaran Arvento, yarışmanın uluslararası elemelerinde, “Infosoys Yılın İş Ödülü” kategorisinde Ruban d’Honneur (Onur Kurdelası) layık görüldü. Ruban d'Honneur’a layık görülen firmalar, büyük ödülü kazanmak için Eylül ayında Londra'da, Avrupa’nın önde gelen iş adamları ve yöneticilerinden oluşan yarışma jürisine sunumlarını gerçekleştirecekler. Büyük ödülü kazanan firmalar ise 22 Kasım 2011 tarihinde Barselona'daki ödül töreninde açıklanacak.

Reklam
Reklam

15 bin firma başvurdu
Alanında yenilikler üretebilen ve ticari başarı göstermiş, sosyal sorumluluk bilinciyle çevresine katkı sağlayan kuruluşları desteklemek amacıyla düzenlenen Avrupa İş Ödülleri, HSBC Bankası ana sponsorluğunda, Infosys, RSM International ve İngiltere Ticaret Bakanlığı’nın Uluslararası Ticareti Geliştirme Kurulu tarafından destekleniyor. Avrupa İş Ödülleri’nde firmalar; yenilikçilik, iş mükemmeliyeti ve sürdürülebilir başarı kriterleri göz önünde bulundurularak değerlendiriliyor. Dört yıldır düzenlenen Avrupa İş Ödülleri; Infosys Yılın İş Ödülü, Kurumsal Sürdürülebilirlik, Müşteri Odaklılık, Yılın İşvereni, Çevre Bilinci, HSBC Yılın Büyüme Stratejisi, RSM Yılın Girişimcisi, UKTI İnovasyon Ödülü ve Başkanın Seçimi kategorilerinden oluşuyor.

Arvento Genel Müdürü Özer Hıncal, Avrupa genelinde 15 bin firmanın başvurduğu Avrupa İş Ödülleri’nde, önce Türkiye daha sonra Avrupa genelindeki rakiplerini geride bırakarak Ruban d’Honneur (Onur Kurdelası’na) layık görülmenin ve Türkiye’yi yurtdışında temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. 130.000 adetlik cihaz satışı ile Türkiye’deki araç takip pazarının lideri olan Arvento Mobile Systems, tamamını Türkiye’de geliştirip ürettiği yazılım ve cihazları ile Türkiye’nin yanı sıra 18 ülkede daha faaliyet gösteriyor.

Reklam
Reklam