As Osmaniye Gençlik'ten Iki Transfer

OSMANİYE (AA) - Türkiye Kadın Basketbol İkinci Ligi (TKB2L) ekiplerinden As Osmaniye Gençlik, Aysu Keski ve Hande Kayalar'ı renklerine bağladı.

Türkiye Kadın Basketbol İkinci Ligi ekibi TED Ankara Kolejlilerden Aysu Keski ile geçen sezon TKBL'ye yükselen Orduspor'da forma giymiş ve sezon başından bu yana hiçbir kulüpte görev yapmayan Hande Kayalar'ın transfer edildiğini söyledi. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, bunun için kadrolarını güçlendirdiklerini ifade eden Erdem, şunları kaydetti: "Hedefimiz sezonu şampiyon olarak tamamlamak. Bu anlamda iki iyi sporcuyu transfer ettiğimize inanıyorum. ABD'li bir sporcuyu da takıma kazandırarak TKBL'ye çıkma aşamasında son hazırlıklarımızı tamamlamış olacağız. TED Ankara Kolejlilerden Aysu Keski ile geçen sezon TKBL'ye yükselen Orduspor'dan ayrılan Hande Kayalar takımımıza güç kattı. Takımda arkadaşlık çok iyi. Şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyoruz." Erdem, teknik ekibin talepleri doğrultusunda yeni transferler yapabileceklerini de sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: