As Platform 'ortak Kanaat' Sloganıyla Çalışmalarına Hız Verdi

Adana Sivil Toplum Platformu Başkanı Mahmut Eraslan, kent ve ülke gündemini ilgilendiren konularda yardımlaşma ve...

Adana Sivil Toplum Platformu Başkanı Mahmut Eraslan, kent ve ülke gündemini ilgilendiren konularda yardımlaşma ve dayanışma içerisinde çalışmalara destek vermek istediklerini söyledi.

Kısa adı As Platform olan Adana Sivil Toplum Platformu, bünyesinde barındırdığı birçok dernek ile kent ve ülke gündemini ilgilendiren konularda ortak çalışmalar yapmayı hedefliyor. Bu güne kadar ihtiyaç sahiplerine ve depremzedelere yardım kampanyaları gibi toplumsal olaylarda duyarlı çalışmalar yapan As Platform, yeni anayasa çalışmalarına da sundukları yazılı önerilerle katıldı.

Reklam
Reklam

Platform Başkanı Mahmut Eraslan, 'ortak kanaat' sloganıyla çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, birlik ve beraberlik ruhuyla Türkiye'nin sorunlarına çözüm önerisi getirme gayesinde olduklarını anlattı.

As Platform üyelerinden BİDER Temsilcisi Orhan Göktaş ise şu andaki gündemlerinin kentsel dönüşüm olduğunu vurgulayarak, "Bu çalışmalar esnasında tek bir ferdin bile mağdur edilmemesini, yapılan çalışmaların hakkaniyet ölçüsü içerisinde yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu konuda bir heyet oluşturduk ve sürecin takipçisi olacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: