Asansör boşluğuna düşen öğrenci beyin travması geçirdi

Hakkari Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde asansör boşluğuna düşen 9. sınıf öğrencisi Yusuf Ferdi Özatak...

Hakkari Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde asansör boşluğuna düşen 9. sınıf öğrencisi Yusuf Ferdi Özatak (14) beyin travması geçirdi. Okula çağırılan ambulansla Hakkari Devlet Hastane Acil Servisi'ne kaldırılan Özatak, yapılan ilk müdahaleden sonra yoğun bakıma alındı.
Yaralı öğrenci hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürü Dr. Özlem Köse, "Bir öğrencimiz, kaza sebebiyle beyin travmasıyla hastane getirildi. Şu an durumu bizim açımızdan biraz kritik, teknik takip her şekilde yapılıyor, biz de bir süre hastanede takip edeceğiz, başka bir yere hava yolu ile nakil, beyin basıncı açısından biraz olumsuz etki edeceğini düşünerek, şu an yoğun bakıma aldık. Her türlü teknik ve medikal konuda elimizden gelen bütün gayreti göstererek, onu burada toparlayacağını hep birlikte göreceğiz, bu yüzden hastamızı üç gün uyutarak, ona göre gereken müdahale yapılacaktır." dedi.
Öğrenci Babası Sadi Özatak ise hastaneye gelen bütün yetkililere teşekkür ederek, "Çocuğumla ilgili herhangi bir kast, bir olay olduğunu düşünmüyorum. Herkesten dua bekliyorum." şeklinde konuştu.
Bu arada, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz