Asansör Boşluğunda Ölüm

Bursa'da 23 yaşında bir genç, çalıştığı iş yerinde asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.Gürsu ilçesinde bir...

Bursa'da 23 yaşında bir genç, çalıştığı iş yerinde asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Gürsu ilçesinde bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan 23 yaşındaki Yasin Gül, iş yerinde asansörün çağrı düğmesine basıp kapının açılmasını bekledi. Asansörün geldiğini zannedip kapıyı açan Genç, boşluktan aşağı düşerek hayatını kaybetti.

Acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğulurken, gencin cansız bedeni savcının incelemesinin ardından ailesine teslim edildi. Baba Aytekin Gül, Tepe Sokak'taki evlerinin önünde oğlunun tabutu başında gözyaşlarına boğulurken, gencin cenazesi kılınan öğlen namazının ardından Gürsu Mezarlığında toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Fabrika yetkililerinin kendilerine bir başsağlığı bile dilemediğini iddia eden Gül'ün eniştesi Resul Yılmaz ise, fabrikaya dava açacaklarını söyledi. Gül'ün ölüm sebebi hakkında kendilerine bilgi vermediklerini öne süren Yılmaz, "Akrabamın kaçıncı kattan düştüğünü, nasıl düştüğünü bize kimse söylemedi. Onu bırakın, fabrika yetkilileri arayıp bir başsağlığı bile dilemedi. Acımızı paylaşmamakla birlikte, fabrikanın bugün işe devam ettiğini gördük. Ben bir fabrikada işçimin hayatını kaybettiğini öğrensem o fabrikayı bir günlüğüne de olsa kapatırım. Sonuçta hayatını kaybeden kişi, o fabrikanın ailesinin bir ferdiydi. Böyle saygısızlık olmaz" iddiasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: