'Asansör' Kavgasında, Hakimin 4 Dişi Kırıldı

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda hakim Selahattin Toğuş, asansörde doluluk yüzünden bir vatandaşla tartıştı. İlyas Y....

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda hakim Selahattin Toğuş, asansörde doluluk yüzünden bir vatandaşla tartıştı. İlyas Y. adlı vatandaşın yumruk ve kafa darbelerine maruz kalan Toğuş'un 4 dişi kırıldı. Yemen ise gözaltına alındı.

Adliyeye bir yakının duruşmasını izlemek için gelen İlyas Y., üst kata çıkmak için asansöre binmek istedi. Asansörün kalabalık olması nedeniyle binmekte zorlanan İlyas Y.’yi asansörde bulunan İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nin üye hakimi Selahattin Toğuş, binmemesi yönünde uyardı. İlyas Y.’nin karşılık vermesi üzerine olay kısa sürede kavgaya dönüştü.

Reklam
Reklam

İlyas Y.’nin yumruk atması sonucu hakim Toğuş’un yüzü kanlar içinde kaldı. Olayda 4 dişinin kırıldığı öğrenilen Toğuş, 7 günlük rapor aldı. Olaydan sonra gözaltına alınan Yemen ise nöbetçi savcılığa sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz