ASAT Kütüphanesi Için Kitap Bağışı Kampanyası

Antalya Su ve Atıksu İdaresi(ASAT) içinde oluşturulacak kütüphane için kitap bağışı kampanyası düzenlendi. ‘Bir kitap...

Antalya Su ve Atıksu İdaresi(ASAT) içinde oluşturulacak kütüphane için kitap bağışı kampanyası düzenlendi. ‘Bir kitap ver, bin kitabın olsun’ sloganıyla düzenlenen kampanyaya ASAT çalışanları kitap bağışlayarak destek verdi.

ASAT’ın kitap bağışı kapanyasına genel müdürlük çalışanlarını yanı sıra Hurma ve Lara Atıksu Arıtma Tesisleri başta olmak üzere, Kanalizasyon İşletme Şefliği, pompa istasyonları ve su arıza ekipleri gibi saha çalışanları da katıldı. Tanıtımı ve organizasyonu ASAT çalışanları tarafından gerçekleştirilen kampanyanın ilk gününde yaklaşık 400 kitap bağışı gerçekleşti. Kampanyanın açılışı için konferans salonunda düzenlenen programda konuşan ASAT Genel Müdürü Fethi Yalçın, ASAT personelinin kendi kütüphanesini kurma çabasına idare olarak destek verdiklerini söyledi. Yalçın, "Fikir çalışanlarımızdan geldi. Tanıtımını, duyurusunu yine çalışanlarımız yaptı. Birlik olmanın, birlikte üretmenin mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Her birimiz bir kitap verdik, şimdi bütün kitaplar hepimizin. Emeği geçenleri ve tüm ASAT çalışanlarını kutluyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Ağustos ayının 15’ine kadar devam edecek kampanyada bağışlanan kitaplarla ASAT içinde kurum kütüphanesi oluşturulacak. Kütüphaneden ASAT çalışanlarına ve çocuklarına ödünç kitap alma imkanı tanınacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz