Asat’ta Futbol Heyecanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Birimlerarası Futbol Turnuvası,...

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Birimlerarası Futbol Turnuvası, Uğur Sorguç Stadyumu’nda başladı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen turnuvaya, Su Müdürlüğü 1, Su Müdürlüğü 2, Saha Ekipleri, Atıksu Arıtma, Mali Hizmetler, Koruma İdari, Abone İşleri, BHS Atletik, Tahakkuk Takip, İnsan Kaynakları, Saha Ekipleri 2, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ve Makine İkmal olmak üzere toplam 13 takım katılıyor.

ASAT Birimlerarası Futbol Turnuvası’nın yarı final karşılaşmaları, 2 Temmuz’da yapılacak. Turnuvanın finali ve kupa töreni ise 5 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

ASAT Genel Müdürü Fethi Yalçın, turnuvanın kurum içerisinde büyük ilgiyle karşılandığını belirterek, “Personelimize dönük yapılan sosyal paylaşım anketimizde yoğun olarak futbol turnuvası yapılması talebi geldi. İdare olarak gereken desteği verdik. Büyük bir heyecanla takımlar kuruldu. Yine personelimizden oluşan seyirciler turnuva alanını doldurdu. Bu tür organizasyonlar kurumumuz içinde birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendiriyor. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: