Asayiş denetimlerinde 25 şüpheli yakalandı

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 25 şüpheli şahıs çeşitli suç aletleri ile birlikte yakalandı.Eskişehir Emniyet MüdürlüğüAsayişŞubesi ekipleri, İstiklal, Ömerağa, Yenibağlar, Eskibağlar, Hoşnudiye, Cumhuriye ile Zafer mahallelerindeki denetim ve kontroller gerçekleştirdi.

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 25 şüpheli şahıs çeşitli suç aletleri ile birlikte yakalandı.
Eskişehir Emniyet MüdürlüğüAsayişŞubesi ekipleri, İstiklal, Ömerağa, Yenibağlar, Eskibağlar, Hoşnudiye, Cumhuriye ile Zafer mahallelerindeki denetim ve kontroller gerçekleştirdi. Yapılan bu denetimlerde 14 şüpheli şahıs yakaladı. Gözaltına alınan şahısların üst aramasında; 7 adet tabanca, 1 adet tüfek, kesici ve delici aletler ilebir miktar uyuşturucu maddeele geçirildi.
Ayrıca farklı bölgelerde yapılan diğer denetimlerde ise çeşitli sulardan da 11 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz