ASD’den Nakıboğlu’na şükran ödülü

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD), Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu’na törenle şükran ödülü verdi....

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD), Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu’na törenle şükran ödülü verdi.

ASD Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Korkut, ödülü, İstanbul Conrad Hotel’de düzenlenen törenle Cahit Nakıboğlu adına İbrahim Nakıboğlu’na verdi. Şükran ödülünü alan İbrahim Nakıboğlu, “ASD tarafından şükran ödülünü almak bizleri gururlandırmıştır. Bilindiği gibi ambalaj sektörü gün geçtikçe hızlı bir şekilde büyümektedir. Sektörün 2023 hedefi 10 milyar dolarlık ihracattır. Biz de plastik ve ambalaj sektörünün lider firmalarından birisiyiz. Sektörün gelişimine yardımcı olarak ülke ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Ambalaj Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Naksan Plastik Genel Müdürü Sadettin Korkut, sektöre aynı heyecan ve özveriyle hizmet etmeye devam edeceklerini, ambalaj müzesi oluşturmaya uygun bir lokasyonda ambalaj ihtisas organize sanayi bölgesi kurmayı planladıklarını kaydetti. Korkut, 2023’te 10 milyar dolarlık ihracat yapan 30 milyar dolarlık bir ambalaj sektör büyüklüğüne ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz