A.Selami Karakadı çarşı merkezindeki esnafları dolaştı

Haziran 2012 de göreve geldiğinden buyana çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile kısa zamanda Hendeklilerin sevgi ve taktirini kazanan

Haziran 2012 de göreve geldiğinden buyana çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile kısa zamanda Hendeklilerin sevgi ve taktirini kazanan CHP Hendek Belediye Başkan adayı A.Selami KARAKADI köy ziyaretlerine ara vererek bugünde İlçe yönetimiyle çarşı merkezindeki esnafları dolaştı.

Ekonomik sıkıntı ve durgunlukla ilgili esnafların şikayetlerini dinleyen Selami KARAKADI“ gözleri betondan başka bir şey göremeyen yönetim anlayışı inşallah Mart 2014 de son bulacaktır.

Bizim yönetim anlayışımız kapısı herkese açık ve eşit mesafede, kaynakları Hendeğin öncelik ve ihtiyaçlarına göre kullanan, halkına yakın, kibirden uzak bir yönetim anlayışı olacaktır“.

Reklam
Reklam

Hikmet Metin Çavdar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: