Aselsan 37. Kuruluş Yıldönümünde Tüm Personeliyle Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Türk Savunma Sanayinin en büyük kuruluşu ASELSAN, 37. kuruluş yıldönümünde 4 bini aşkın çalışanıyla Anıtkabir'i...

Türk Savunma Sanayinin en büyük kuruluşu ASELSAN, 37. kuruluş yıldönümünde 4 bini aşkın çalışanıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Baykul, yöneticiler ve çalışanlar ile birlikte Anıtkabir'de saygı duruşunda bulundu. Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakan Baykul, saygı duruşundan sonra Anıtkabir özel defterine şunları yazdı:

"Yüce Atatürk, kuruluşumuzun 37. yılında bütün çalışanlarımız ile birlikte bir kez daha huzurunuzda bulunmanın heyecan ve gururunu yaşıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri’ni en ileri teknolojiye sahip malzeme ve teçhizatla donatmak ve bu alandaki dışa bağımlılığı en aza indirmek amacıyla kurulan ASELSAN, bu amacına yönelik çalışmalarını Türk Savunma Sanayii’nin lider kuruluşu olarak başarıyla sürdürmektedir.‘Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak’ direktifiniz doğrultusundaki çabalarımız sonucunda, ASELSAN’ın dünyanın en büyük 100 Savunma Sanayi Firması arasında yer almasını sağladık. ASELSAN’ı ülkemizde olduğu gibi dünyanın da önde gelen savunma sanayii firmalarından biri yapma çalışmalarımız artan bir hız ve kararlılıkla devam edecektir. Gösterdiğin yolda büyük bir inançla yürüdüğümüzü arz ediyor, huzurunda saygıyla eğiliyoruz.”

Reklam
Reklam

ASELSAN personeli ziyaretin ardından Anıtkabir önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz